Categories
Kinderfeestjes

Entertainment en activiteiten

Het is belangrijk om de sfeer op het feest goed te houden. Om het energieniveau zo hoog mogelijk te houden, kunt u kiezen voor een lasergame kinderfeestje, een speurtocht kinderfeestje of een beauty kinderfeestje, zodat iedereen samen plezier kan hebben. Betaalbare kinderfeestjes behoren ook tot de mogelijkheden en hoeven niet altijd thuis te worden gehouden. Het is handig om een soort planning of schema te hebben, zodat u tijdens de dag zelf niets vergeet. Kinderen kunnen zich snel vervelen, dus zorg ervoor dat er verschillende activiteiten zijn die u gedurende de dag kunt afwisselen. Als er een entertainer langskomt, zoals een goochelaar of een ballonkunstenaar, moet elk kind minstens 5 minuten aandacht krijgen, zodat niemand zich buitengesloten voelt. Zorg ook voor een back-uptafel of activiteit om arriverende kinderen te vermaken of kinderen die zich misschien vervelen bij de huidige activiteit. Zorg ervoor dat zowel de activiteiten als het entertainment geschikt zijn voor de leeftijden van de kinderen op het feest.

Zoek bij het kiezen van een entertainer naar referenties op het internet en vraag andere ouders om hun ideeën, aangezien ze in het verleden misschien een verjaardagsfeestje met een entertainer hebben georganiseerd. Wanneer u contact opneemt met een potentiële entertainer, vraag dan welke leeftijden hij kan vermaken en wat de show opties zijn. Goochelaars en clowns zijn misschien klassieke entertainers en geschikt voor kleinere kinderen, maar er zijn ook een paar andere opties. Zeker op een beauty kinderfeestje kan een haarstylist of een nail artist zelfs voor het entertainment zorgen, dat ook zeer geschikt is voor het feestthema. Als u de energie hoog wilt houden, kunt u ook een mini dansles boeken van een professionele danser.

Wat betreft partygames zijn er veel opties die bekend zijn. Ook de minder populaire spellen kunnen worden aangepast aan het thema van het kinderfeestje. Het is mogelijk om de dag helemaal vol te plannen met veel activiteiten op het programma, maar het kan een vermoeiend effect hebben.   Daarom is het misschien beter om maximaal 3 spellen te kiezen en u daaraan te houden. Als u ziet dat de kinderen veel plezier beleven aan het spel dat voorhanden is, hoeft u niet per se naar het volgende spel te gaan en kunt u in plaats daarvan hetzelfde spel blijven spelen. U kunt niet fout gaan met een hindernisbaan, waar elk kind dol op is. Een beetje concurrentie kan het feest heel leuk maken. Let echter wel op aanwijzingen voor ‘slechte concurrentie’, aangezien deze de sfeer van het verjaardagsfeestje kunnen bederven. Als de jarige jet een echte fashionista is, kunt u zelfs een modeshow organiseren met kostuums, make-up en accessoires die u in huis hebt liggen. Dit kan de hoofdactiviteit zijn of een warming-up voor de hoofdactiviteit, als u iets anders gepland hebt voor de dag.

Als u het feest thuis of buitenshuis organiseert, is het een goed idee om back-upentertainment beschikbaar te houden, want er kan altijd wat tijd over zijn totdat de ouders hun kinderen komen ophalen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.